dental bauer technische dienst

De technische dienst van dental bauer staat garant voor snelle en vakkundige hulp bij storingen en defecten. U heeft de beschikking over hoog opgeleide, betrokken en betrouwbare technische specialisten die u op elk technisch onderdeel kunnen ondersteunen. Met een enorme ervaring met gerenommeerde merken zoals; KaVo, Dentsply Sirona, Ultradent, Mikrona, Melag, W & H, Dürr Dental, Holland Dental en EMS zijn onze technici in staat uw technisch probleem in korte tijd te verhelpen.

Wij zijn tevens preferred Service Partner van KaVo.

Naast kennis op "allround" gebied, zijn er ook collega's met specialisaties. Zo beschikken wij over twee CAD CAM / CEREC specialisten en twee hygiëne-specialisten (o.a. Sirona DAC Universal).

Goed onderhoud is het behoud van uw behandeleenheid, apparatuur en instrumentarium. dental bauer heeft een veelgeprezen servicedienst voor periodiek en correctief onderhoud.

De technici worden voortdurend bijgeschoold voor de nieuwe technische ontwikkelingen en nieuwe producten. Ze zijn bovendien snel en flexibel inzetbaar en gaan altijd voor de beste oplossingen die u in staat stellen ongestoord verder te werken. Nooit met lapmiddelen, altijd met technisch solide ingrepen, gebaseerd op veel expertise en jarenlange ervaring.
Tijdens het wekelijks service-overleg vindt know-how transfer plaats. Iedereen weet wat er speelt en er kan snel worden overgegaan tot het oplossen van het probleem. Met al deze factoren is de technische ondersteuning van dental bauer onderscheidend in de branche.

Wilt u meer weten over de serviceverlening en technische kracht van dental bauer? Neem contact met ons op.